Betaalmethoden

Bij BEParty kunt u veilig, snel en gemakkelijk direct betalen met o.a. iDEAL, creditcard of Bankcontact Deze betaalmethoden worden aangeboden door MultiSafe pay.

Vooruitbetalen:

Uw bestelling kunt u ook vooruitbetalen via een bankoverschrijving naar Rabobank rekeningnummer NL24RABO0366098187 t.n.v. BEParty Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven verzenden wij uw bestelling.

Volledige betaalgegevens:
BEParty
IBAN: NL24RABO0366098187
BIC-code: RABONL2U

Verzenden & retourneren

Op maandag t/m vrijdag sturen wij bestellingen die voor 16:00 geplaatst en afgerond zijn dezelfde dag op.

Je bestelling wordt, mits er geen verstoringen en vertragingen zijn, de volgende dag geleverd.

Bestellingen gedaan op zaterdag of zondag, worden op maandag verstuurd.

Jouw bestelling volgen (track & trace)

Nadat we jouw bestelling hebben verwerkt en die klaar staat om verstuurd te worden, ontvang je altijd een e-mail (planning@lunakoeriers.nl) met een link om de status van de levering te kunt volgen. Heb je op een werkdag voor 16:00 besteld en de volgende dag nog geen mail ontvangen, controleer dan of de mail in de ongewenste mailbox is terechtgekomen en neem anders contact met ons.

Artikel niet op voorraad

Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij contact met je op. Zorg dus altijd dat het e-mailadres juist is ingevuld en je de mail regelmatig bekijkt.

Retour

Ruilen/retourneren van een artikel

Wil je de volledige bestelling of een aantal artikelen retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt binnen 14 dagen na levering artikelen die ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zitten terugsturen. De kosten en risico voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Je kunt zelf kiezen van welke koerier je gebruikmaakt. Vraag wel altijd om een verzendbewijs, voor het geval een pakketje onverhoopt zoekraakt.

Als je artikelen terugstuurt, verzoeken wij je ook, voor de zekerheid, dit vooraf per email kenbaar aan ons te maken. Dan zijn we op de hoogte. Een korte e-mail volstaat.

Retouren mogen verzonden worden naar onderstaand adres.

RETOURADRES:
BEParty
Westerbuurt 18
1606 AL Venhuizen

Bij het opsturen, voeg een kopie van de factuur of een notitie/ briefje met het ordernummer toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Zodra we de artikelen hebben ontvangen, wordt het bedrag gecrediteerd.

Zodra we de artikelen hebben ontvangen, ontvangt je per e-mail een bevestiging van de creditering. Het bedrag wordt binnen 2 à 3 dagen op jouw rekening bijgeschreven. Indien je na een week dat de artikelen opgestuurd zijn geen bevestiging of creditering hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Mocht een artikel of meerdere artikelen niet naar wens, verkeerd of beschadigd zijn bij ontvangst, neem dan contact met ons op per e-mail info@beparty.nl Je helpt ons heel erg door een foto mee te sturen.

Heb je vragen?

Stel ze gerust.

We zijn telefonisch van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar van 10:00 – 18:00

020-2475559

amsterdam@beparty.nl