WE LIKE TO PARTY

BE Party bezorgt feestartikelen in heel Nederland. 

Wij verzenden ook naar België en Duitsland, hou wel rekening met een langere levertijd meestal 2, 3 werkdagen, de tarieven voor deze landen liggen afhankelijk van het formaat tussen de € 13,65 – € 34 .

Op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag aangeboden (voor 98% zeker).

Bestellingen na 16:00 uur worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Heb je een specifieke datum? Deze kun je tijdens de bestelling aangeven, een specifiek tijdvlak is hierbij niet mogelijk.
Houd hierbij wel rekening dat: bestellingen van maandag tot en met vrijdag worden verstuurd. En dat bestellingen niet kunnen worden aangeboden op zon- en feestdagen *

Wij versturen je artikelen met een externe bezorgservice. Houd altijd de track&trace in de gaten die je via een orderbevestiging ontvangt van planning@lunakoeriers.nl. Zie je deze niet? Check ook altijd even de spam box! Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat je bestelling een dag later aankomt. BE Party kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.

Wij rekenen vanaf € 5,25 verzendkosten voor Nederland.

Je kunt een bestelling ook afhalen in onze winkel op de Rijnstraat 10 in Amsterdam of bij ons magazijn aan de Westerbuurt 18 in Venhuizen.  

Het magazijn in Venhuizen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. De winkel in Amsterdam is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Op zon- en feestdagen zijn ons magazijn en de winkel gesloten. 

Heb je vragen over de bezorging neem dan contact met ons op via 0031-228543210 of mail ons op ballon@ballonexpress.nl

*(Uitzonderingen speciale aangekondigde zon- en feestdag leveringen)